RSS feed

Je droomhuis realiseren adhv een visionboard

Geplaatst op

Als je het kan dromen kan je het visualiseren

Als je het kan visualiseren kan je het realiseren

Jouw droomhuis visueel maken kan je, behalve met een interieur moodboard, ook met een visionboard.

Wat is een vision board?

Letterlijk betekent een visionboard een bord waarop je beelden en teksten plaatst die datgene afbeelden wat jij wilt zijn, wat je wilt doen of wilt hebben in je leven. Een visionboard is een middel om je te helpen jouw specifieke levensdoel te verduidelijken en jouw focus te behouden zodat je jouw dromen/wensen waar kunt maken.

Waarom een visionboard om jouw persoonlijke woonwensen te creëren?

Wij zijn druk, druk, druk in de weer met de alledaagse klusjes, afspraken, to-do-lijsten enzovoorts, dat we constant afgeleid worden om ons daadwerkelijk te focussen op onze doelen.

Het maken van een visionboard van je droomhuis/interieur is een prachtige manier om jouw persoonlijke dromen/wensen en visie voor jouw huis helder te krijgen zodat je je hierop kunt focussen en ze kunt realiseren. Hang de visionboard ergens waar je het dagelijks ziet. Door het regelmatig te zien, zal jouw onderbewustzijn jouw wensen langzaam maar zeker creëren. Zo werkt de wet van aantrekkingskracht.

Hoe werkt een visionboard?

Kan je door het maken van een visionboard daadwerkelijk jouw woondroom creëren? Werkt een visionboard? Ja! Ongetwijfeld heb je wel eens gehoord dat de meesten van ons nooit krijgen wat we willen, omdat we niet weten wat we willen.

Stel je nou voor dat je wel weet wat jij wilt:

Je droomt van een rustgevend slaapkamer waar je tot rust kan komen na een dag hard werken.`Tot jezelf komen´ is op zich een mooi doel, maar wat betekent dat eigenlijk? Probeer je voor te stellen hoe `tot jezelf komen´ eruit ziet.

Voor de één betekent `tot jezelf komen´ een witte lichte slaapkamer met de basis meubels met weinig accessoires. Voor een ander is dat de kamer waar alle dierbare foto´s en persoonlijke spullen mooi op rekken en aan de wand gepresenteerd worden. Weer een ander kan helemaal tot zichzelf komen wanneer ze in haar slaapkamer, het meest persoonlijke ruimte van alle kamers, op en top vrouw kan zijn. Zij omringt zich met zachte zijden overtrekken en kussens in vele roodtinten.

Heb je nog geen visionboard gemaakt? Lees hier hoe je een digitale visionboard maakt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: